Waar komt Capri Sun vandaan?

Waar komt Capri Sun vandaan?

Capri Sun brengt vruchtendrank in deze sta-zakjes sinds 1969 in Duitsland op de markt en sinds 1981 ook in Nederland. Deze vruchtendrank in sta-zakjes wordt verkocht onder het merk CAPRI-SUN of (in het Duitse taalgebied) CAPRI-SONNE. Deze sta-zakjes zijn in 1966 gecreëerd.

Waar kan je Caprisun kopen?

Capri-Sun Tropical 10 x 200 ml | Carrefour Site.

Is het Capri Sun of Capri Sun?

Capri-Sun* is een heerlijke verfrissende fruitdrank voor kinderen. Gemaakt met bronwater en vruchtensap zonder conserveermiddelen & kunstmatige kleurstoffen. Capri-Sun is in Nederland verkrijgbaar in de smaken: orange, multivitamin, cherry en blackcurrant-apple.

Hoe gezond is Capri Sun?

Zoeter dan Fanta De kleurrijke zakjes met het rietje zien er onschuldig uit, maar dat zijn ze niet volgens Foodwatch France. “Capri-Sun is zoeter dan Fanta en niet gezond voor kinderen. Het bevat maar 12 procent vruchtensap en 19 procent suiker.”

Hoe lang bestaat Capri Sun al?

Wie kent ze niet, de iconische sta-zakjes van Capri Sun. Sinds 1969 verpakt Capri Sun haar vruchtensappen in flexibele, aluminiumkleurige sta-zakjes. Het sta-zakje heeft vele voordelen. Het materiaal zorgt ervoor dat het vruchtensap lang gekoeld blijft, de vorm maakt het meenemen gemakkelijk en voorkomt morsen.

Welke drank is lekker met Capri Sun?

Zo maak je de Capri Cocktail Vul een glas met ijs. Knip het Capri Sun-pakje open, giet het in een glas. Giet daarbij wat wijn en hard seltzer en je zomer drankje is ready to go.

Hoeveel kost een doos Caprisun?

Prijs € 12,95.

Hoeveel ml zit er in Caprisun?

1 zakje (200 ml) bevat 82 calorieën.

Heeft Capri-Sun papieren rietjes?

Het papieren rietje is zo ontwikkeld , dat deze op dezelfde manier gebruikt kan worden als het plastic rietje. Om te genieten van je Capri-Sun met ons vernieuwde papieren rietje, denk er alstublieft aan om uit het rietje te drinken, en hier niet op te kauwen!

Welke drank is lekker met Capri-Sun?

Is Capri-Sun multivitamin gezond?

In een zakje Multivitamin zitten vitamines en op de verpakking staat ‘drank met vruchtensappen en bronwater’. Klinkt verantwoord. Maar schijn bedriegt. Eén zakje Multivitamin bevat 19 gram suiker, bijna net zoveel als Coca-Cola zelf.

Hoeveel suiker Capri-Sun?

Suikerlijst vruchtendrank

Product Per portie Suiker
BioToday, citroen-gember 1 glas (= 200 ml) 12,6 g
Capri-Sun, multivitamine 1 pakje (= 200 ml) 9,8 g
Capri-Sun, water-mango-passievrucht 1 pakje (= 200 ml) 0 g
CoolBest, ‘mango dream’ 1 glas (= 200 ml) 22,6 g