Kan je een bril dragen met paintball?

Kan je een bril dragen met paintball?

Draag lenzen in plaats van je bril (als dat mogelijk is). Als je een bril draagt en je daarnaast lenzen hebt, raden wij aan om de lenzen in te doen tijdens het paintball uitje. Je bent tijdens het paintballen namelijk verplicht om een masker te dragen ter bescherming van je ogen, oren en gezicht.

Is paintball verf uitwasbaar?

Is de verf in de paintballs uitwasbaar? Jazeker, alle paintballs die wij gebruiken zijn zowel biologisch afbreekbaar en uitwasbaar. De schil bestaat uit gelatine en de verf bestaat uit zetmeel en polyethyleenglycol.

Hoe oud moet je zijn om te mogen paintballen?

Jazeker. De minimumleeftijd is wettelijk vastgelegd op 18 jaar. Voor kinderpaintball geldt een minimum leeftijd van 8 jaar.

Wat zit er in Paintball balletjes?

Wat zit er in de balletjes? De balletjes die afgeschoten worden zijn volledig biologisch afbreekbaar en hebben eigenlijk niets met verf te maken. Het is een samenstelling van water, gelatine, sorbitol, glycerine, polyethyleen glycol, starch, polysorbate 80 en kleurstoffen.

Wat te dragen bij paintball?

Wanneer je gaat paintballen kun je het beste oude kleding en stevige schoenen aantrekken. Een setje extra kleding en een handdoek meenemen is een pré. Paintball is een (licht) fysiek belastende activiteit en daarom is het van belang dat je even goed kijkt naar je lichamelijke gesteldheid.

Kan paintball verf uit je kleren?

Wassen na een dagje paintballen Mocht er toch nog wat verf op je kleding komen is dit geen enkel probleem, spring gewoon met je kleding in een zwembadje of stap onder de douche met je kleren aan en het is weer schoon! Maar je kan het natuurlijk ook gewoon in de wasmachine gooien!

Wat voor kleren moet je aan bij paintball?

Hoeveel kogels bij paintball?

Hoeveel verfkogels schiet je gemiddeld per persoon? Gemiddeld worden er 300 tot 400 paintballs per persoon verschoten.