Kun je met 14k goud douchen?

Kun je met 14k goud douchen?

Het korte antwoord is dat gouden sieraden onder de douche kunnen worden gedragen. Water beschadigt het metaal niet, of je nu gele, witte of roségouden stukken draagt.

Kan je douchen met sieraden?

Doe je sieraden pas om als je je parfum, make-up en andere verzorgingsproducten al op hebt gedaan. Doe je sieraden als je gaat slapen af, zo komt het sieraad niet onnodig in contact met de zuurgraad van je huid. Douche of zwem niet met je sieraden om.

Kan je stikken als je slaapt met een ketting?

Bij een ketting kan er sprake zijn van verstikkingsgevaar. De kans is niet zo groot, maar door het draaien in je slaap kan de ketting strak om je nek komen te zitten. Uiteraard is de kans groter dat de ketting breekt of dat je wakker wordt, maar het is het risico niet waard.

Is het gevaarlijk om met ketting te slapen?

Slapen: Ga nooit slapen met sieraden om. Je kan in je slaap stikken door een ketting. `s Nachts zwellen je vingers op, dus ringen kunnen dan je bloedsomloop afknellen. Bovendien maak je in je slaap soms ongecontroleerde bewegingen, waardoor je je sieraad kan beschadigen.

Kan je met ringen slapen?

Doe je ringen af voordat je gaat slapen. Ringen slijten sneller wanneer je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat het kapot gaat tijdens het slapen. Douche niet met je ringen om. Zeepresten kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring en doffe stenen zorgt.

Kun je met een zilveren ketting douchen?

Zilver is een edelmetaal wat betekend dat je de sieraden dag en nacht kunt dragen, ook tijdens het douchen. Tijdens het douchen spoel je de sieraden juist weer mooi schoon, maar gebruik altijd natuurlijke producten zonder chemicaliën en heftige geuren (parfum). Droog je sieraden altijd even goed af na je douchebeurt.

Kunnen sieraden tegen water?

Er is wel een maar, want stainless steel kan tegen het Nederlandse kraanwater, maar let op met zeep en shampoo. Hierin kunnen toch stoffen zitten die je sieraden kunnen beschadigen. Daarom raden wij toch altijd af om met stainless steel sieraden te douchen.