Wat is het antwoord op elke vraag?

Wat is het antwoord op elke vraag?

Het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles (in sommige vertalingen “Het leven, het heelal en de rest”) is een concept uit het boek The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy van Douglas Adams. Het antwoord luidt: 42.

Wat is een Vraagsoort?

Vraagsoorten. Er zijn verschillende soorten vragen. Vragen kunnen verschillen naar het doel van de vraagsteller, de vorm van de vraag of de situatie waarin deze gesteld wordt.

Wat is het verschil vragen?

Er zijn verschillende vragen: Open vragen beginnen met: wie, wat, wanneer, waar, en ook hoe, hoe vaak, etc. Open vragen nodigen uit om je verhaal te vertellen en leveren veel informatie op. Gesloten vragen zijn ‘ja’-/ ‘nee’-vragen of meerkeuze vragen.

Hoe was het op school?

Samenvatting. Deze blogbundel vertelt het verhaal van, wat uiteindelijk bleek, een wel heel bijzonder schooljaar. Alle ingrediënten komen aan bod: leerlingen, lessen, toetsen, collega’s, studiedagen, open dag, examinering, alledaagse dingen en actuele onderwerpen, waaronder natuurlijk corona. ‘Hoe was het op school?’

Wat is de definitie van een vraag?

vraag – Zelfstandignaamwoord 1. een verzoek (om inlichting) ♢ Hij stelde zijn leerkracht een vraag. 2. probleem, kwestie, vraagstuk 3.

Wat is het antwoord van alles en iedereen?

In de cultklassieker ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’ geeft een computer na miljoenen jaren rekenen het ‘antwoord op de ultieme vraag van het leven, het universum, en alles’. Dat antwoord luidt 42, waarna de hoofdpersonen zich realiseren dat ze helemaal niet weten wat die ultieme vraag dan eigenlijk is.

Waarom is het antwoord 42?

Een greep uit het boek: Prins Albert, de echtgenoot van de Britse koningin Victoria stierf op 42-jarige leeftijd. Ze hadden 42 kleinkinderen en hun achterkleinzoon – Edward VIII – deed troonsafstand toen hij 42 was.