Wat doet carbomeer?

Wat doet carbomeer?

Wat doet carbomeerwatergel en waarbij gebruik ik het? Carbomeerwatergel is te gebruiken bij nattend eczeem en bij jeuk, zoals bij waterpokken. Ook schrijven artsen deze gel voor om medicijnen in te verwerken die u op de huid moet aanbrengen.

Wat is carbomeer in oogdruppels?

Deze kunsttranen bevatten geen conserveermiddel. Ze zijn op recept te verkrijgen in flaconnetjes voor eenmalig gebruik. De bevochtigingsmiddelen die het meest worden gebruikt in kunsttranen zonder conserveermiddel zijn: carbomeer (in Vidisic Carbogel EDO)

Wat is carbomeer ooggel?

De ooggel en oogdruppels vormen een bevochtigende transparante film op het oogoppervlak en beschermen het tegen uitdroging.

Hoe vaak mag je Vidisic gebruiken?

U kunt op de verpakking noteren wanneer u het heeft aangebroken. Breng één of twee druppels aan als het oog droog en geïrriteerd voelt. In een droge omgeving zult u vaker moeten druppelen. U kunt dit middel gebruiken zolang u te weinig traanvocht aanmaakt.

Hoe lang mag je Vidisic Carbogel gebruiken?

Vidisic Carbogel buiten bereik en zicht van kinderen houden. Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. Na opening niet langer dan 6 weken gebruiken.

Wat is Vidisic Carbogel ooggel?

Vidisic Carbogel is een geneesmiddel behorend tot de groep traan-vervangende middelen (kunsttranen) dat ervoor zorgt dat het traanvocht dikker wordt, waardoor het hoornvlies niet uitdroogt. Vidisic Carbogel wordt vooral gebruikt bij droge ogen en bij het syndroom van Sjörgen.

Hoe vaak per dag mag je oogdruppels gebruiken?

Het is belangrijk dat u van het oogdruppelen (één of meerdere keren per dag) een vaste gewoonte maakt, zodat geen druppels worden vergeten. Probeer, als u meer dan 2 x per dag oogdruppels gebruikt, de tijdstippen van gebruik zoveel mogelijk over de dag te verspreiden, vanaf opstaan tot slapen gaan.

Hoe lang ooggel gebruiken?

Uw arts bepaalt de duur van de kuur aan de hand van het soort en de ernst van de infectie. Meestal moet u met de ooggel doorgaan tot 2 dagen nadat de klachten helemaal verdwenen zijn. Meestal is dit enkele dagen tot 2 weken.

Hoe lang Vidisic gebruiken?

Hoe bewaart u dit middel? Vidisic Carbogel buiten bereik en zicht van kinderen houden. Voor dit geneesmiddel zijn er geen speciale bewaarcondities. Na opening niet langer dan 6 weken gebruiken.