Hoe maak je een vlinder van papier?

Hoe maak je een vlinder van papier?

Voor de papierenvlinder heb je papier van 15 cm x 15 cm nodig en een schaar om rondingen te knippen. Kies voor verschillende kleuren papier, zodat elke vlinder een andere kleur heeft. De vlinders kan je leuk aan de muur ophangen door bijvoorbeeld de vlinders op canvas te plakken.

Hoe maak je een hart van papier?

Een papieren hartje vouwen doe je zo

  1. Behalve mooi papier en een schaar heb je niets nodig.
  2. Verdeel de pagina in drie stroken.
  3. Vouw elke strip in de lengte dubbel.
  4. Vouw de dubbelgevouwen strook nu nog een keer dubbel.
  5. Vouw een kant van de strook zo dat je een hoek van negentig graden krijgt, met de vouwrand naar je toe.

Hoe moet je een vlinder maken?

Een vlinder maken van geplooid papier. Vouw het vierkante stuk papier doormidden en duw de vouw aan. Leg de randen van het papier precies op elkaar wanneer je vouwt, zodat je een lijn krijgt die precies in het midden zit. Druk de vouw goed aan met je vingernagel zodat je een scherpe vouw krijgt.

Hoe teken je een vlinder stap voor stap?

Teken twee ovalen, een reguliere net onder de kop, en een meer langwerpige daaronder om de staart van de vlinder te vormen. Voeg de vleugels toe. Teken twee grote driehoekige vormen met afgeronde kanten voor de bovenste vleugels.

Hoe maak je een hartje?

Klik met de muis op de plek waar je het hartje wilt invoegen. Druk op Alt . Druk op 3 op het numerieke toetsenbord. Op de plaats waar je de cursor geplaatst had zal het symbool van een hartje (♥) verschijnen.

Hoe maak je een envelop van een hartje?

Zo maak je ze: Draai het hart met de ronde onderkant naar je toe een vouw ongeveer 2/3 naar boven. Sluit vervolgens de envelop door het laatste deel naar beneden te vouwen. Je kunt eventueel de zijkantjes iets rond weg knippen, het envelopje met lijm vastzetten en klaar ben je.

Wat is Vouwblaadje?

vouwblad = het vouwblad zelfst. naamw. Uitspraak: [`vɑublɑt] Verbuigingen: vouwblad|en (meerv.) (gevouwen) blad papier met informatie of reclame Voorbeeld: `vouwbladstructuur`Synoniem: f…