Waar gaat TVD over?

Waar gaat TVD over?

The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, probeert de 17-jarige Elena Gilbert (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broer Jeremy (Steven R. McQueen) hun leven weer op te pakken.

Wat gebeurt er in seizoen 3 van Vampire Diaries?

Seizoen 3. Jenna is gestorven bij het ritueel en Alaric, de vriend van Jenna en geschiedenisleraar op school, neemt de zorg van Elena en Jeremy over. Er is alleen wat mis met zijn ring. Zijn ring die hem beschermt tegen bovennatuurlijke dood, begint kuren te vertonen.

Wat is het einde van The Vampire Diaries?

Na het ultieme offer van Stefan worden Elena en Damon oud met elkaar. En bij een menselijk leven hoort natuurlijk ook de dood. In de allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries zien we dat Stefan en Damon weer met elkaar herenigd worden.

Welk seizoen Elena vampier?

In seizoen 4 wordt Elena zelf een vampier. Haar emoties en gevoelens worden versterkt, en ze begint gevoelens voor Damon te krijgen. In seizoen zes wordt Elena’s leven gelinkt aan haar beste vriendin Bonnie.

Waar kan je gratis The Vampire Diaries kijken?

Waar kun je The Vampire Diaries uit 2009 online kijken? ✅ Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Hoeveel uur duurt Vampire Diaries?

The Vampire Diaries heeft 8 seizoenen op Netflix staan die bestaan uit 187 afleveringen van 42 minuten. Dit zorgt er voor dat je iets meer dan 130 uur bezig bent om de hele serie uit te kijken.

Wie gaan er dood in Vampire Diaries?

Ooit gehoord van een happy ending? Nou, niet bij de laatste aflevering van The Vampire Diaries. Onze geliefde Stefan komt namelijk te overlijden in de allerlaatste aflevering. Is hij eindelijk met Caroline getrouwd, gaat hij dood.

Hoe gaat Elena dood?

Ze is gewoon te leven in 2104 Maple Street, maar ze heeft het huis verlaten wanneer haar broer een van The Five werd, ze heeft het huis platgebrand na zijn dood. Elena is beste vrienden met Damon Salvatore, Caroline Forbes en Bonnie Bennet.

Hoe gaat Stefan dood?

Good guy Stefan Het blijft Stefan. Hij gaat dood om een nobele reden: hij offert zichzelf op. Catherine is namelijk weer terug vanuit de hel. Om de hel te vernietigen en Elena terug te krijgen moet Bonnie een spreuk gebruiken om het vuur door de tunnels heen te sturen.

Waar is Elena in seizoen 7?

Nina Dobrev (Elena Gilbert) In seizoen 7 & 8 lag Elena in een diepe slaap en daardoor was ze alleen in de laatste aflevering te zien! Tijdens de opnames van TVD begon de liefde tussen haar en Ian Somerhalder op te bloeien, maar helaas heeft hun relatie geen stand gehouden. Haar carriére als actrice gaat als een speer.

Waarom speelt Elena niet in seizoen 7?

In seizoen 7 & 8 lag Elena in een diepe slaap en daardoor was ze alleen in de laatste aflevering te zien! Tijdens de opnames van TVD begon de liefde tussen haar en Ian Somerhalder op te bloeien, maar helaas heeft hun relatie geen stand gehouden. Haar carriére als actrice gaat als een speer.

Waar kun je The Vampire Diaries op kijken?

De serie is nu te zien op Amazon Prime Video en HBO Max….Netflix

  • Netflix.
  • Prime Video.
  • Pathé Thuis.
  • Disney+
  • NPO Start.
  • Apple TV+
  • Videoland.
  • Cinetree.