Wat is de afmeting van een tafeltennistafel?

Wat is de afmeting van een tafeltennistafel?

Officiële afmetingen van de tafel Het speelvlak behoort 274 centimeter lang en 152,5 centimeter breed te zijn. Het tafelblad dient zich daarnaast op een hoogte van 76 centimeter van de grond te bevinden. Daarnaast zijn er ook regels voor de hoogte van het net van de tafeltennistafel.

Welke kleur tafeltennistafel?

Traditioneel gezien wordt in het tafeltennis altijd gebruikt gemaakt van een blauwe tafel, omdat de witte bal zo beter herkenbaar is voor de spelers. Maar Cornilleau biedt ook de kleur grijs aan, omdat deze tafels goed zijn te integreren in uw tuin of de inrichting van uw huis.

Wat kost een pingpongtafel?

Er zijn pingpongtafels voor verschillende budgetten. De goedkoopste modellen vind je al rond € 200. Duurdere tafels kosten al snel € 1000.

Hoeveel kost een pingpongtafel?

Hoeveel kost een tafeltennistafel? In onze winkels vind je modellen die tussen 100 en 1.000 euro kosten.

Wat is een goede tafeltennistafel?

De beste pingpongtafel voor de meeste mensen in 2021 is de Cornilleau 250S. Ze is weersbestendig, stevig en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is niet de enige goede tafel op de markt, maar een prima keuze voor het gemiddelde gezin. In onze top 5 raden we je ook enkele andere toptafels aan.

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafeltennistafel?

Eén van de belangrijkste vragen die jij jezelf moet stellen is: ben je van plan om binnen of buiten te spelen? Dit is van belang omdat er namelijk indoor en outdoor tennistafels zijn. De indoor tafels zijn geschikt voor het binnen spelen en de outdoor tafels zijn bedoeld voor het spelen in de buitenlucht.

Hoe moet je serveren bij pingpong?

Een correcte opslag Bij de opslag is het verplicht de bal stil in een vlakke hand te leggen en deze vervolgens minimaal 16 centimeter recht omhoog te gooien. Daarna kan de bal met het batje geslagen worden. De bal moet tijdens het serveren altijd zichtbaar zijn voor de tegenstander.