Hoe wassen met Hibiscrub?

Hoe wassen met Hibiscrub?

Maak het washandje vochtig met water en doe er een flinke scheut Hibiscrub op. Wrijf met het washandje het gehele lichaam in met uitzondering van het gezicht. Hierna spoelt u de Hibiscrub goed af en droogt u zich met een schone handdoek. Zorg ervoor dat uw ogen, neus en mond niet in contact komen met de Hibiscrub.

Hoe vaak mag je Hibiscrub gebruiken?

Gebruik Hibiscrub niet langer dan 14 dagen achtereen, zonder uw arts te raadplegen. Wat moet u doen wanneer u Hibiscrub heeft ingenomen? Als Hibiscrub per ongeluk of moedwillig is ingeslikt kan braken en diarree voorkomen.

Waar wordt chloorhexidine voor gebruikt?

Chloorhexidine is een ontsmettend middel. Het remt de groei van bacteriën en schimmels. Bij wonden, zoals schaafwonden of snijwonden, als deze geïnfecteerd zijn of als er kans is op infectie. Ook om voorwerpen te desinfecteren of om de huid te ontsmetten voor een kleine ingreep.

Wat te doen bij ontstoken snijwond?

Wij raden aan om de ontstoken wond te ontsmetten en goed droog te houden. Er bestaan verschillende ontsmettings- en verzorgingsproducten om een ontstoken wond mee te behandelen. Het is van belang om een wond altijd eerst goed met water te spoelen. Daarna moet je de wond met een steriel gaasje netjes droogdeppen.

Waar gebruik je Hibiscrub voor?

Hibiscrub

  • Chloorhexidine is een ontsmettend middel.
  • Bij wonden, zoals schaafwonden of snijwonden, als deze geïnfecteerd zijn of als er kans is op infectie.
  • Crème of lotion: maak de wond eerst schoon met lauw water.
  • Heeft u een huidinfectie?
  • U kunt last krijgen van lichte irritatie van de huid.

Hoe Isobetadine zeep gebruiken?

Het product moet altijd uitwendig worden gebruikt. De vloeistof nooit opdrinken. De aanbevolen dosering is: Ontsmetting voor een onderzoek of operatie, reiniging van wonden, doorligwonden of brandwonden, preventie van huidinfecties, intiem toilet: Inzepen met 1 koffielepel iso-Betadine Germicide Zeep verdund in water.

Hoeveel kost Mupirocine?

Kostenoverzicht tetracycline (cutaan)

CLINDAMYCINE
Gemiddelde prijs per 15 ml
MUPIROCINE
Gemiddelde prijs per 15 g
GENERIEK, ZALF 20 mg /G € 6,80 € 0,25 vergoed € 0,21 bijbetalen Gemiddeld € 3,13 bijbetalen

Wat doet chloorhexidine in de mond?

Chloorhexidine doodt vele soorten bacteriën die in de mondholte voorkomen en ontstekingen of tandbederf kunnen veroorzaken. Het wordt gebruikt bij infecties in de mond of om dergelijke infecties te voorkomen.

Wat smeer je op een ontstoken wond?

Een ontstoken wond ontsmetten Een wond ontsmetten doe je als eerste met water. Vervolgens is het slim om een desinfectiemiddel te gebruiken zoals Betadine, dit is een jodiumoplossing die niet prikt. De producten van Betadine zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals een zalf of een vloeibare oplossing.

Waar kan ik Hibiscrub kopen?

HiBiScrub | Bestel bij Service Apotheek.