Hoe duur zijn Zilverbekjes?

Hoe duur zijn Zilverbekjes?

Tropische vogels

Nederlandse naam: / Mutatie: Koppel:
Zilverbekje € 15,00
Zilveroornachtegaal € 250,00
Zwartborst lijster € 100,00
Zwartbuikvuurvink € 30,00

Hoe zingt een Zilverbekje?

De zang van het zilverbekje is daarnaast ook niet hard zoals een kanarie. Aan de houding van het zilverbekje (wat rechtop zittend en beweging in de keel) is te zien dat zij aan het zingen zijn.

Wat eten Spitsstaartamadine?

Alle kleine parkieten en Australische prachtvinken die ik houd eten graag onkruidzaden wat dus goed uit komt. Naast deze mengeling voor tropische vogels krijgen de volière bewoners een lekker stukje groenvoer, een stukje fuit (sinaasappel in één dag leeg gegeten!) en uiteraard wat lekkere trosgierst.

Hoeveel kost een wedstrijdduif?

De formule is simpel: koop een topduif, verkoop de kinderen. Voor ongeveer 10.000 euro bezit u al een goede duif. Let wel: een doffer kan oneindig veel kinderen krijgen en is dus een veel betere investering dan een duivin.

Wat kost een prijsduif?

De prijs van een duif hangt af van de soort en kleur. De prijzen variëren van 15 euro tot honderden en zelfs duizenden euro’s. Met name wedstrijdduiven zijn zeer prijzig. De volière met toebehoren, een nestkast, een water- en voerbak, en verschillende zitstokken kost minstens 200 euro.

Hoeveel eitjes legt een Spitsstaartamadine?

Er worden ongeveer 4 tot 6 eitjes gelegd, die afwisselend door het mannetje en het vrouwtje bebroed worden. Na ongeveer 11 tot 12 dagen komen de jongen ui het ei. De eerste levens week en vaak ook daarna hebben de jongen veel behoefte aan dierlijke eiwitten, die in ruime mate aanwezig moeten zijn.

Wat kost een Spitsstaartamadine?

Richtprijzen voor tropische vinken

SOORT KOPPEL MAN
Spitsstaartamadine € 35,00
Staalvink € 30,00 € 15,00
St. helena fazantje € 85,00
Teugel astrilde € 70,00 € 40,00