Hoe werkt Ambi Pur luchtverfrisser?

Hoe werkt Ambi Pur luchtverfrisser?

Unieke Reactive Aldehyde-technologie. De Ambi Pur 3voluation vervangt een luchtje in je huis in plaats van deze te markeren. Dit komt door de unieke Reactive Aldehyde-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat moleculen die een vieze geur veroorzaken ‘gevangen’ worden door moleculen die lekker ruiken.

Is Ambi Pur schadelijk?

Vooral voor kankerverwekkende stoffen (benzeen, formaldehyde, acetaldehyde) wordt gewaarschuwd: die zouden zitten in bekende geurverspreiders als Ambi Pur, Airwick en Brise. De BEUC vindt dat fabrikanten dergelijke producten niet langer moeten voorzien van kwalificaties als ‘zuivert de lucht’.

Wat is Textielverfrisser?

Met een textielverfrisser zuiver je je textiel van vieze en hardnekkige geuren. Gedragen kleding voelt weer als nieuw aan en de spray laat een lichte, frisse geur achter.

Wat zit er in Ambi Pur?

Ambi Pur

Naam Omschrijving door het bedrijf
Aromatic Wood warme huisparfum
Elegance hout en muskus
Harmony vanille, jelie, jasmijn, magnolia en ylang-ylang
Aqua citrus, gras en bloemen

Hoelang gaat Ambi Pur mee?

Gebruik de Ambi Pur Geurverspreider enkel met de Ambi Pur navullingen, apart verkocht, om je huis te vullen met een frisheid en geur die je dag na dag, week na week blijft ruiken. Bovendien kan je met de geurverspreider ook de geursterkte aanpassen en zo de sfeer creëren die jij maar wilt, tot 80 dagen lang.

Hoe lang gaat Ambi Pur mee?

Adem de frisheid in Steek je Ambi Pur eenvoudigweg in het stopcontact, pas de verspreider aan om de intensiteit van de geur aan te passen en geniet van een van de geuren. Elke Ambi Pur navulling wordt apart verkocht en gaat tot wel 80 dagen1 mee, en laat een frisheid in je huis achter die je week na week zal opvallen.

Hoe slecht is luchtverfrisser?

Luchtverfrissers zorgen niet voor gezonde lucht, maar bij normaal gebruik en een goede ventilatie zijn de parfums in luchtverfrissers ook niet schadelijk voor je gezondheid. Hoge concentraties oplosmiddelen in huis zijn slecht voor je gezondheid.

Welke Geurstokjes zijn niet schadelijk?

Wat maakt natuurlijke geurstokjes anders? De natuurlijke geurstokjes bij Natuurlijk ZUIVER zijn altijd vrij van schadelijke synthetische stoffen. De geur van natuurlijke geurstokjes is afkomstig van etherische oliën. Deze zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar hebben een positief effect op je lichaam.

Was verfrisser spray?

De Ambi Pur textielverfrissers zijn een verademing voor moeilijk te wassen stoffen als bankovertrekken, gordijnen en tapijten. Elke dag dringen er in de stoffen in je huis hardnekkige geuren die met de tijd geleidelijk aan terug in de lucht komen.

Waar kan ik febreze kopen?

Amazon.nl.

  • Bol.com.
  • Echtveelvoorweinig.nl.
  • Is Lampe Berger giftig?

    Dit is een scheikundig proces zonder dat dit schadelijk is voor mens & dier. De Lampe Berger werking is zo ontworpen dat deze dus écht de lucht reinigt, in plaats van enkel vervelende geuren te maskeren met een overdaad aan parfum.

    Hoe lang gaat een luchtverfrisser mee?

    Een spray in het toilet gaat meestal minder lang mee dan bijvoorbeeld een elektrische luchtverfrisser die je in het stopcontact stopt. Goede geurstokjes blijf je over het algemeen ruim een maand ruiken. Hetzelfde geldt voor luchtverfrissers die je in de auto gebruikt.