Wat kost een trap bekleden met Upstairs?

Wat kost een trap bekleden met Upstairs?

Gemiddeld kost een traprenovatie rond de € 2.000, voor een rechte trap met 13 tot 14 traptreden….Wat kost een traprenovatie?

Soort trap Gem. kosten per trap, incl. materiaal, montage en btw
Rechte open trap € 1.700
Open trap met onder- of bovenkwart € 2.250
Gesloten trap met onder- of bovenkwart € 2.800

Wat kost een traprenovatie 13 treden?

De meeste woningen hebben een trap met een (kwart) draai en gemiddeld 13 traptreden. De gemiddelde kosten voor een traprenovatie bedragen hiervoor € 2.000,-. Heeft de woning een eenvoudige en rechte trap, dan liggen de gemiddelde kosten met € 1.250,- alweer een stuk lager.

Kun je zelf een trap bekleden?

Het bekleden van een trap met vinyl, inclusief de bijpassende stootborden en trapprofielen voor de trapneuzen, is goed te doen voor iedere doe-het-zelver. Je kunt vinyl trapbekleding zelf makkelijk op maat snijden met een scherp mesje. Bovendien heb je geen lijm nodig, want vinyl is voorzien van een plaklaag.

Hoe zelf een trap bekleden?

In dit stappenplan vertellen we je graag hoe je zelf je trap kunt bekleden met laminaat.

  1. Meten en berekenen.
  2. Trapspin plaatsen en inmeten.
  3. Op maat zagen.
  4. Monteren.
  5. Het monteren van het stootbord.
  6. Werk alle treden af.
  7. Het aanbrengen van antislip strips.

Wat kosten Overzettreden?

Materialen & prijzen van overzettreden. De prijs voor het laten plaatsen van overzettreden (met eventuele stootborden) varieert gemiddeld van €100 tot €150 per trede. Het materiaal is daarbij de belangrijkste kostenbepaler.

Wat kost een trap bekleden vloerbedekking?

Gemiddeld betaal je voor het laten stofferen van jouw trap met tapijt een prijs tussen de €300 en €800. Daarbij is de kostprijs sterk afhankelijk van de kwaliteit van het gekozen tapijt en de moeilijkheidsgraad van de werken (soort trap -open of gesloten-, aantal traptreden, …).