Wat gebeurt er als je iemand volgt op Facebook?

Wat gebeurt er als je iemand volgt op Facebook?

Activeer de ‘volgknop’ op je persoonlijke profiel. Op Facebook kan iemand vrienden met je worden, maar iemand kan je ook volgen. Als iemand je volgt, ben je geen vrienden, maar krijgt deze persoon wel je persoonlijke updates te zien op de startpagina. Let wel, alleen de berichten die door jou openbaar geplaatst worden.

Kan ik zien of iemand mij volgt op Facebook?

Klik op het tabblad Volgers onder het kopje ‘vrienden’. Je vriendenlijst opent op het tabblad Alle vrienden. Selecteer Volgers helemaal aan de rechterkant van het tabbladmenu om een volledige lijst te zien van iedereen die jou volgt.

Hoe kun je zien of iemand je zoekt op Facebook?

Nee, Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Wat betekent Ik volg op Facebook?

Wat houdt het in om iemand of een pagina te volgen op Facebook? Je volgt mensen met wie je bevriend bent automatisch. Je kunt ook pagina’s (bijvoorbeeld van bedrijven, organisaties, merken) en mensen volgen waarmee je niet bevriend bent op Facebook maar die iedereen toestaan hen te volgen.

Hoe kun je zien wie je pagina leuk vindt?

Wie vindt mijn Facebook pagina leuk?

  • Je zakelijke pagina en klik links boven op [Instellingen]
  • Kies in de linkerkolom [personen en andere pagina’s] en je ziet nu de personen die jouw Facebook pagina leuk vinden.

Hoe kun je iemand volgen op Facebook?

Een profiel of pagina volgen:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op .
  2. Voer de naam van de persoon of pagina in en kies uit de resultaten.
  3. Ga naar het profiel of de pagina.
  4. Als het een pagina is, tik je op en vervolgens op Volgen. Als het een profiel is, tik je op Volgen.

Hoe vind ik vind ik leuk pagina op Facebook?

Ga naar de pagina. Tik op Vind ik leuk onder de omslagfoto van de pagina. Als je een pagina leuk vindt, volg je de pagina automatisch, wat betekent dat je mogelijk updates van de pagina ziet in je nieuwsoverzicht. De pagina’s die je leuk vindt, worden weergegeven in het gedeelte Info van je profiel onder Vind-ik-leuks.

Wat betekent volgen?

VOLGEN – (volgde, heeft en is gevolgd), op hetzelfde pad treden van iem. die of iets dat voorgaat of voorging: hij is iem op straat gevolgd; iem.