Hoe krijg ik toegang tot MyMinfin?

Hoe krijg ik toegang tot MyMinfin?

Om u aan te melden bij www.myminfin.be (externe link)heeft u nodig:

  1. uw elektronische identiteitskaart (eID), een kaartlezer en de pincode van uw eID of.
  2. uw smartphone met de toepassing itsme (externe link)[1]

Waarom kan ik niet op MyMinfin?

Deze boodschap kan veroorzaakt worden door een probleem met de beveiligingsinstellingen van de browser of het netwerk of doordat u een oude versie van de eID middleware gebruikt. Om de beveiligingsinstellingen aan te passen, kiest u in de browser voor het menu “Extra” en vervolgens “Internet opties”.

Hoe FOD contacteren?

Ons Contact Center

  1. Telefoon. 0800 120 33 (gratis nummer)
  2. Fax. 0800 120 57 (gratis nummer)
  3. E-mail. [email protected].

Hoe belastingen raadplegen?

Kan ik mijn aangifte raadplegen na verzending? Ja. Uw vindt uw aangifte in MyMinfin (externe link), onder ‘Mijn aangifte / Mijn voorstel van vereenvoudigde aangifte’ en onder ‘Mijn documenten’.

Welke documenten op MyMinfin?

MyMinfin

  • Aangifte FATCA.
  • Aangifte CRS.
  • Attest schuldentoestand.
  • BEPS 13.
  • e604.
  • E705.
  • e-DEPO.
  • Fisconetplus.

Waar kan ik mijn loonfiches raadplegen?

Al je weddefiches, ook die van de maanden waarin je loon ongewijzigd blijft, kan je nu al online raadplegen op www.myminfin.be . Je kan inloggen zoals je dat doet bij Tax-on-Web, dus met je elektronische identiteitskaart of met een token. De fiches zelf vind je bij ‘Mijn documenten’. Probeer het nu al eens uit.

Hoe geraak ik in mijn eBox?

U kunt uw persoonlijke eBox activeren via het portaal www.mye-box.be. Telkens een nieuw document voor u beschikbaar is, krijgt u een melding op het door u opgegeven e-mailadres. Toegang tot uw eBox is ook mogelijk via private dienstverleners zoals Doccle, TrustO … in een partnership met de overheid.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn belastingen?

Als je op zoek bent naar algemene informatie over je belastingaangifte, dan kan je: het Contactcenter van de Federale Overheidsdienst Financiën bellen op 02/572.57.57; via het online formulier een vraag stellen aan het Contactcenter; langsgaan bij een infocenter van de FOD Financiën.

Waar vind ik mijn loonbrief?

Met My Minfin kan je: je loonfiches raadplegen.