Hoe koppel ik Tesla aan app?

Hoe koppel ik Tesla aan app?

Uw voertuig moet zijn gekoppeld aan uw Tesla-account om verbinding te maken met de app….Een betaalwijze bekijken of toevoegen:

  1. Open de Tesla-app.
  2. Tik op het pictogram van de profielfoto in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op ‘Account’ > ‘Portemonnee’.
  4. Tik op ‘Toevoegen’ om een nieuwe betaalwijze toe te voegen.

Is Free Supercharging overdraagbaar?

In de loop der jaren hebben ze het voordeel en moet je weer betalen voor Superchargen. Tesla’s die vóór 15 januari 2017 zijn besteld, hebben overdraagbare gratis onbeperkte Supercharging, maar er zijn uitzonderingen. Als een auto wordt ingeruild bij Tesla, wordt gratis Supercharging soms blijkbaar weer gedeactiveerd.

Hoe werkt Tesla laadpaal?

Eigen laadpalen Zij kunnen wereldwijd gebruikmaken van eigen oplaadpunten: het Supercharger-netwerk. De laadpalen binnen dit netwerk kunnen een Tesla-accu binnen een half uur al opladen. Ter vergelijking, bij ‘gewone’ laadpalen’ kan dit zo’n één tot vier uur duren.

Wat kun je met een Tesla-account?

Uw Tesla-account bevat informatie voor eigenaren, handleidingen en belangrijke updates. In combinatie met de Tesla-app kunt u alles doen, van het op afstand controleren van uw auto en energieverbruik, tot het overdragen van het eigendom.

Wat is Valet modus Tesla?

Valet Mode is een ingebouwd bestuurdersprofiel dat de snelheid en de toegang tot bepaalde functies van de Model 3 beperkt (zie Valet Mode). Als u automatische instellingen op basis van een bestuurdersprofiel wilt stoppen, tikt u op Stop in het vervolgkeuzemenu Bestuurdersprofiel.

Heeft mijn Tesla Free Supercharging?

Staat jouw auto aan de Supercharger (en zit je bijvoorbeeld zelf aan de koffie bij een restaurant in de buurt), dan ontvang je een melding via de Tesla-app over de laadstatus van de auto. Je ontvangt twee keer een pushbericht: één keer als de auto bijna is volgeladen, en één keer als de auto volledig is volgeladen.

Is Tesla supercharger gratis?

Tesla heeft opnieuw helemaal het roer omgegooid wat betreft gratis laden aan hun talrijke Superchargers. Hoe was het tot nu? Iedereen die sinds dit jaar een nieuwe auto kocht, moest voortaan betalen om te laden aan de Superchargers. Als nieuwe klant krijg je 400 kWh gratis, daarna moet je betalen.

Kan ik bij een Tesla laadpaal laden?

Het laden bij de Tesla-laadpaal is uiteraard niet gratis, je moet in de app een betaalwijze toevoegen. Aan de hand van de proef beslist Tesla of er meer locaties opengesteld worden voor andere merken.

Kun je je auto inruilen bij Tesla?

Tesla maakt het inruilen van uw auto eenvoudig en gemakkelijk. Meld u aan bij uw Tesla-account en volg de stappen in het gedeelte Inruil. U wordt vervolgens gevraagd om een zelfinspectie uit te voeren van uw auto. U ontvangt binnen 48 uur een inruilofferte per e-mail.