Waar kan ik muntgeld storten?

Waar kan ik muntgeld storten?

Muntautomaten. Bij een groot aantal filialen van Gamma en Karwei staan geldmaten voor het storten en opnemen van munten. Rekeninghouders van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen gebruikmaken van deze automaten. Per bank kunnen andere regels of voorwaarden voor het gebruik van de automaten gelden.

Kun je bij alle geldmaten storten?

14 Kan iedereen biljetten storten bij een geldmaat? Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen biljetten storten bij een geldmaat. Klanten van andere banken niet. U kunt zo vaak storten als uw bank dat toestaat.

Waar kan ik muntgeld storten Rabobank?

Contant geld storten Biljetten stort je in de stortautomaten in de verschillende winkels van Primera, Bruna en The Readshop. Ook zijn er stortautomaten in buitengevels. Muntgeld stort je in een muntautomaat. Je vindt deze muntautomaten in veel van de bouwmarkten van Gamma en Karwei.

Kan je muntgeld storten bij ING?

Met je Betaalpas kun je je geld storten in een stortautomaat. Hierbij kun je per deelstorting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en maximaal 5 kg munten afstorten. Het geld dat je afstort staat dezelfde dag nog op je ING Betaalrekening. Voor het storten in de automaat is een Betaalpas en pincode benodigd.

Waar kan ik mijn kleingeld inleveren?

De bank. Bij elke bank gebeurt het inruilen van kleingeld in ruil voor een storting op je rekening of het omwisselen tegen bruikbare bankbriefjes anders. Bij velen moet je ervoor betalen en/of klant zijn bij de bank (er een rekening hebben). Minder dan 200 muntstukken: gratis binnen te brengen.

Kun je bij Primera geld storten?

Geldmaat maakt storten en pinnen bij Primera mogelijk.

Wat kan je doen met kleingeld?

Wat kunt u doen met kleingeld?

  1. Sparen. Vaak sparen mensen klein geld op, dit kan soms automatisch gaan omdat u vaak contant betaald en niet met een te dikke portefeuille rond wilt lopen.
  2. Naar de bank. Bij de meeste grotere banken zijn er telmachines aanwezig.
  3. Naar de winkel.
  4. Met klein geld betalen.
  5. Weggeven.

Hoe vaak gratis geld storten ING?

Betalen

Storten bij een ING-kantoor en ING-servicepunt
Storten contant geld op eigen rekening met Betaalpas voor houders van een BasisPakket, BetaalPakket of RoyaalPakket Eerste 4 stortingen van biljetten per kalenderjaar € 0,00 (gratis) Iedere storting van muntgeld* € 6,00 per storting

Waar kan ik 1 en 2 eurocent inleveren?

Muntjes van 1 en 2 cent blijven een wettelijk betaalmiddel. Ze worden niet buiten omloop gesteld en verliezen hun waarde niet. Ze kunnen nog altijd gebruikt worden. U hoeft ze dus niet terug te brengen naar de bank.

Hoeveel munten zitten er in een Muntrol?

Waarde van muntrollen

Kleur Munt Aantal
Blauw € 0,10 40
Oranje € 0,20 40
Groen € 0,50 40
Geel € 1 25