Kan je laseren als je ongesteld bent?

Kan je laseren als je ongesteld bent?

De behandeling kan gewoon plaatsvinden wanneer er sprake is van een menstruatie. Het ligt aan de persoonlijke situatie of je de behandeling wil laten doorgaan. Dit kun je bespreken met je huidtherapeut.

Kan je bikinilijn laseren als je ongesteld bent?

Mag ik mijn bikinilijn behandelen als ik ongesteld ben? Als u een tampon gebruikt, kunt u gewoon doorbehandelen tijdens de menstruatie.

Hoe lang van te voren scheren voor laseren?

Scheren mag wel en het liefst 1 dag voor de behandeling, zelfs met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken alvorens deze af te scheren, omdat het haartje daarna terug in de huid zakt.

Kan je harsen als je ongesteld bent?

Waxen tijdens je menstruatie is geen enkel probleem, zolang je een tampon in hebt. Veel van onze vrouwelijke klanten plannen hun Brazilian juist kort na de menstruatie, zodat juist tijdens de menstruatie de haartjes even kunnen groeien.

Hoeveel tijd moet er tussen laserbehandelingen zitten?

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen? De tijdsduur tussen behandeling bedraagt: Gezicht 6 tot 8 weken. Lichaam 8 tot 10 weken.

Wat valt onder bikinilijn laseren?

Wat is het verschil tussen bikinilijn klein en groot? Bikinilijn klein is met ondergoed aan en alles wat zichtbaar is aan haar wordt gelaserd. Bikinilijn groot is zonder ondergoed, hierbij wordt het gehele gebied gelaserd.

Doet schaamstreek laseren pijn?

Uit ervaring kunnen we zeggen dat het laseren van de schaamstreek wel wat gevoelig is, maar niet als pijnlijk ervaren wordt. Het gevoel is te vergelijken met een klein speldenprikje. Tijdens de behandeling zorgen we ervoor dat de huid gekoeld wordt, zodat je er zo min mogelijk van voelt.

Waarom moet je scheren voor het laseren?

Voor de vervolg behandelingen dient u zich thuis te scheren vóór dat u komt laseren. De haar moet zo kort mogelijk zijn om het laserlicht goed door te leiden naar de haarwortel toe zodat deze voldoende energie krijgt en daardoor verhit raakt.

Hoe voorbereiden op laserontharing?

Voorbereiding op de laserbehandeling:

  1. Het is belangrijk om uw huid 6 tot 8 weken vóór de behandelingen te beschermen tegen de zon, het liefst met SPF 50, en geen gebruik meer te maken van de zonnebank.
  2. Epileer of hars uw haren niet meer tot 6 weken voor de behandeling.
  3. Scheren mag wel.

Waar heb je pijn bij endometriose?

Pijnlijke menstruatie (dysmenorroe) Bij endometriose ontstaat de menstruatiepijn later en neemt bij het ouder worden toe. Aanvankelijk is er alleen pijn tijdens de menstruatie, maar op latere leeftijd kan de pijn steeds eerder optreden. Soms is er zelfs chronische pijn, die bij de menstruatie verergert.