Hoe werkt een stortingsautomaat?

Hoe werkt een stortingsautomaat?

Met je Betaalpas kun je je geld storten in een stortautomaat. Hierbij kun je per deelstorting ongesorteerd maximaal 200 biljetten en maximaal 5 kg munten afstorten. Het geld dat je afstort staat dezelfde dag nog op je ING Betaalrekening. Voor het storten in de automaat is een Betaalpas en pincode benodigd.

Kun je bij elke Geldmaat geld storten?

Uw bank bepaalt wat het maximumbedrag is dat u kunt storten. De stortautomaten accepteren alleen eurobiljetten. Niet bij alle automaten waar u biljetten opneemt kunt u ook storten. Biljetten storten kan alleen met een bankpas van ABN AMRO, ING of Rabobank.

Hoeveel pinnen zonder melding?

Je mag €10.000 contant storten zonder dat je bank hier melding van maakt. Contant betalen in een winkel is verboden vanaf een bedrag van €3.000. Als je meer dan dit bedrag stort dan is je bank of de winkelier verplicht dit te melden bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Waar contant geld storten?

Munten en biljetten storten bij Geldmaat Stortautomaten van ABN Amro, ING Bank en Rabobank worden in de loop van 2020 en 2021 vervangen door De Geldmaat. Klanten van ABN Amro, ING Bank of Rabobank kunnen hier contant geld storten. Er zijn automaten voor biljetten en munten.

Waar kun je contant geld storten?

Waar kan je nog wel contant geld storten?

  • ING. Bij de ING stort je zowel briefgeld als munten in een stortautomaat bij een bankkantoor.
  • ABN Amro. Bij deze bank kun je briefgeld bij een bankkantoor of bij een stortautomaat storten en dat staat à la minute op je rekening.
  • SNS.
  • Rabobank.
  • Regiobank.

Waar kan ik klein geld storten?

Briefgeld en munten storten kan bij een stortautomaat in een bankkantoor. Je hebt daarvoor je betaalpas nodig. Geld storten op je eigen rekening met je eigen betaalpas kost 2,25 euro per keer, vanaf de vijfde storting is het 9,50 euro. Storten op een andere rekening kost 9 euro per keer.

Kan je briefjes van 100 storten?

Biljetten storten kan alleen met een bankpas van ABN AMRO, ING of Rabobank. Bent u klant van een andere bank dan kunt u geen biljetten storten, wel kunt u biljetten opnemen bij automaten met een stortfunctie. De stortautomaten accepteren alleen eurobiljetten.

Hoeveel geld mag je storten zonder melding 2022?

Waar kun je briefjes van 100 wisselen?

Bij De Nederlandsche Bank kunt u eurobankbiljetten en verzamelaarsmunten omwisselen. Bijvoorbeeld een biljet van 100 euro voor 5 biljetten van 20 euro.

Kan ik 200 euro biljetten storten?

Ook raden wij het af om €200 biljetten aan te nemen en te storten. Als zulke biljetten bij ons afgestort worden, zijn wij vaak wettelijk verplicht onderzoek te doen naar het gebruik en de herkomst van de biljetten.

Waar kun je nog geld storten?

Hoeveel cash mag je storten 2022?

Handig als je liever niet teveel losgeld in huis hebt en rondslingerende bankbiljetten graag transformeert tot méér saldo op je rekening. Maar pas op: het is niet gratis. En je mag maar tot €10.000 per keer storten. Anders komt de Belastingdienst om de hoek kijken.

Hoe moet je geld op je rekening storten?

Kan ik bij elke Geldmaat geld storten?

14 Kan iedereen biljetten storten bij een geldmaat? Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen biljetten storten bij een geldmaat. Klanten van andere banken niet. U kunt zo vaak storten als uw bank dat toestaat.