Hoeveel verdien je als ijscoman?

Hoeveel verdien je als ijscoman?

Edwin: “Tussen de 30.000 en 40.000 euro bruto per jaar.

Wat kost ijs inkoop?

Een vuistregel om een ijsmachine als rendabel te beschouwen is: aanschafprijs = jaaromzet van het ijs. Als een ijsmachine € 25.000,- kost en de verkoopprijs van een ijsje is € 1,-, dan moet u dus minimaal 25.000 ijsjes per jaar verkopen, wilt u winst kunnen maken.

Wat is de marge op ijs?

De kosten zijn hoog, dus als je veel geluk hebt houd je 10 tot 15 procent als winst over, zegt Verschoor. “Dat bedrag kan lager uitvallen als je een hoge huur hebt, veel personeel in dienst hebt of de opbrengst moet delen met mede-eigenaren”, vertelt Verschoor.

Hoe duur is een softijsje?

Hoeveel softijs moet er eigenlijk op een ijshoorn?

IJshoorn wafels Gewicht Prijs
Oubliehoorn normaal 16,5cm 80 gram € 1,75
Oubliehoorn groot 18cm 95 gram € 2,00
Oubliehoorn mega 21cm 110 gram € 2,50
Vierkante ijsbeker 100 gram € 2,25

Welke opleiding heb je nodig voor IJscoman?

Voor de IJscoman is er geen specifieke opleiding. De IJscoman moet kennis van ondernemen hebben en beschikken over een goede portie doorzettingsvermogen.

Wat heb je nodig om ijs te verkopen?

Vraag hier een ventvergunning aan. Daarmee mag u eten en drinken verkopen, zoals hotdogs of ijs.

Wat kost het om een ijssalon te beginnen?

Het starten van een eigen ijssalon kost al snel honderdduizend euro of meer. Het is soms mogelijk bij de bank een lening te krijgen, maar de banken zijn wel kritischer geworden als het gaat om kredietverstrekking richting het mkb.

Wat heb je nodig voor een ijskar?

zoals al aangegeven moet je een vergunning hebben om ergens te gaan staan met die kar, Ja, je moet bij de gemeente waar je in wilt gaan staan een standplaatsvergunning aanvragen. Voor het innemen van een standplaats wordt gebruik gemaakt van gemeentelijke grond.

Kan je zomaar ijs verkopen?

Vraag hier een ventvergunning aan. Daarmee mag u eten en drinken verkopen, zoals hotdogs of ijs. Bloemen mogen ook. Mondkapjes, alcohol of lachgas mogen niet.