Wat mag er in de handbagage Ryanair?

Wat mag er in de handbagage Ryanair?

Iedere passagier mag een persoonlijk item meenemen, bijvoorbeeld een handtas, kleine rugzak of laptoptas. De afmetingen van deze gratis kleine tas zijn 40x20x25 cm. Let op: voldoet je persoonlijk item niet aan de eisen dan betaal je aan de gate €70 aan extra kosten en wordt je tas in het ruim geplaatst.

Wat mag er in handbagage vliegtuig?

In principe mag alles mee, behalve als het op de lijst van gevaarlijke – en daarom verboden – voorwerpen staat. Je mag ook een kleine schaar, nagelvijl of pincet meenemen, als het scherpe gedeelte niet langer dan 6 cm is.

Hoe groot is 40x20x25?

(40cm x 20cm x 25cm). Voorbeelden zijn een handtas, laptoptas en kleine rugzak of Reistas.

Kan je handbagage inchecken?

Als je alleen met handbagage reist, dan moet je nog steeds inchecken voor je vlucht. Als je online hebt ingecheckt, dan mag je op de luchthaven meteen naar de gate gaan.

Hoe bagage inchecken bij Ryanair?

Elke passagier kan tot 3 stuks ingecheckte bagage van 20 kilo kopen. De koffer van 20 kg moet worden ingecheckt bij de incheckbalie voordat je door de beveiliging gaat. Je haalt deze bagage op bij de bagageband op de luchthaven van aankomst.

Hoeveel liter is 40x20x25?

Gewicht en inhoud slechts 0,5 kg en maar liefst 20 liter inhoud!

Hoe streng is Ryanair?

De maatschappij staat erom bekend om hier heel streng mee om te gaan; werknemers schijnen zelfs premies te krijgen als ze passagiers betrappen op het meenemen van te grote handbagage. Als het inderdaad te groot is, moet de handbagage in het ruim van het vliegtuig worden geplaatst.

Kan makeup in handbagage?

Zolang je cosmetica niet vloeibaar is, kan het prima zonder problemen mee in je handbagage. Je gezichtspoeder, oogschaduw en blush kun je daarom eenvoudig meenemen in je make-uptas. Alle vloeibare make-up zoals foundation, primer en lipgloss mogen mee mits het verpakkingen van maximaal 100 ml zijn.