Waar woont de buurtpolitie?

Waar woont de buurtpolitie?

Opnamen. De buitenopnamen van het eerste tot en met het derde seizoen vonden plaats in en rond Dilbeek (Vlaams-Brabant). Ook het Dilbeekse politiekantoor kwam regelmatig in beeld en werd gebruikt voor buitenopnamen van de serie.

Welk koppel uit W817 is in het echt getrouwd?

Trivia. Govert Deploige en Britt Van der Borght zijn in het echte leven een koppel. Danny Timmermans en Machteld Timmermans zijn in het echte leven een koppel.

Waar wonen de kampioenen?

F.C. De Kampioenen (televisieserie)

F.C. De Kampioenen
Land van oorsprong België
Taal Nederlands
Locatie Emblem (Ranst)
Productie

Waar kun je Buurtpolitie vips kijken?

Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS – Kijk gratis naar volledige afleveringen – VTM GO.

Welke aflevering wordt Koen neergeschoten?

Koen Baetens – het personage dat in De Buurtpolitie gespeeld wordt door Andy Peelman – is overleden in de derde aflevering van De Buurtpolitie VIPS. Hij sterft tijdens een heldendaad; Koen Baetens deed er namelijk alles aan om het leven van Véronique De Kock te beschermen.

Waar is W817 opgenomen?

Deze komische serie speelt zich af in een kot in Leuven waarin 6 studenten en ex-studenten wonen (4 mannen en 2 vrouwen).

Hoe oud is Jasmijn van W817?

FilmZe had de tv-wereld eigenlijk de rug toegekeerd, maar voor de opnames van de eerste ‘W817’-film maakte Aagje Dom (42) maar wat graag een uitzondering. Na al die jaren kruipt ze opnieuw in de rol van de energieke Jasmijn.

Waar ligt het café van F.C. De Kampioenen?

F.C. De Kampioenen Café | Plopsaland De Panne.

Waar ligt de kantine van F.C. De Kampioenen?

Het voetbalveld van F.C. De Kampioenen lag oorspronkelijk op Veldweg 12 in Emblem. Het veld werd omsingeld door twee gebouwen. Aan de zijkant van het veld lag de kantine ‘Café De Kampioen’ en de kleedkamers van de ploeg.