Wie is de verrader VTM?

Wie is de verrader VTM?

De Verraders is een Vlaams televisieprogramma dat op 7 februari 2022 voor het eerst werd uitgezonden op VTM. Het spel wordt gepresenteerd door Staf Coppens. Het concept is van het Nederlandse IDTV.

Waar wordt verraders opgenomen?

De Verraders België is opgenomen in Kasteel Erenstein in Kerkrade (Limburg, Nederland). Kasteel Erenstein is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein en is tevens de locatie van Restaurant Kasteel Erenstein. Wie zijn de deelnemers van De Verraders België?

Wie doet er mee met de verraders?

Het zijn Frank Evenblij, Frank van der Lende, Toine van Peperstraten, Jamie Westland, Stella Bergsma, Babette van Veen, Stefano Keizers, Carolina Dijkhuizen, Joep Sertons, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Aran Bade, Giel de Winter, Esmee van Kampen, Sylvia Geersen, Dionne Slagter, Irene Moors en Steven Brunswijk.

Hoe laat de verraders?

Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen? De Verraders zie je elke zaterdag om tussen 21:35 en 23:10 op RTL 4.

Waar is de verraders seizoen 2 opgenomen?

Op en rond Kasteel Erenstein in Limburg waren er drie Verraders die die buit voor zichzelf wilden houden. Uiteindelijk gingen Verrader Samantha Steenwijk en Getrouwe Chatilla van Grinsven er met de zilverschat vandoor.

Welk kasteel zitten de verraders?

Onder leiding van presentator Tijl Beckand streden achttien BN’ers met elkaar om een zilverschat. Op en rond kasteel Erenstein in Limburg waren er drie verraders die de buit voor zichzelf wilden houden. Uiteindelijk gingen verrader Samantha Steenwijk en getrouwe Chatilla van Grinsven er met de zilverschat vandoor.

Waar kan ik de verraders kijken?

Met NLZIET kijk je alle afleveringen van De Verraders 2022 terug. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, telefoon, tablet of laptop. Probeer NLZIET 1 maand gratis en kijk direct.