Hoe koppel ik Hue aan Google Assistant?

Hoe koppel ik Hue aan Google Assistant?

Zo stel je Philips Hue en Google Assistent in (Hue Bridge)

  1. Zorg ervoor dat je Hue Bridge en slimme lampen goed ingesteld zijn en dat je een Hue account aangemaakt hebt in de Philips Hue app.
  2. Open de Google Home-app.
  3. Tik links bovenaan op het pictogram +.
  4. Tik op Apparaat instellen.
  5. Tik op Werkt met Google.

Wat is Hue Labs?

Philips Hue Labs is een omgeving van Hue waarin je nieuwe formules en functionaliteiten van de slimme verlichting van Hue kunt testen. De omgeving is een soort experimentele lab van Philips Hue en is te vinden in de Hue app.

Hoe werkt Philips Hue met Google Assistant?

Voordelen Philips hue & Google home Alle opdrachten die de Google assistant voor je moet uitvoeren beginnen met “Hey Google” of “Oke Google”. Wanneer je dit tegen je assistant roept weet de speaker dat je zijn hulp nodig hebt. Hierna kun je je opdracht doorgeven, zoals “Hey Google”, “zet alle lampen aan”.

Hoe reset ik een Philips hue lamp?

Volg onderstaande stappen om de Philips hue lamp reset uit te voeren.

  1. Controleer of de lamp is aangesloten en stroom krijgt.
  2. Houd de dimmer switch naast de lamp.
  3. Druk de aan en uit knop gedurende 10 seconden in.
  4. Wacht totdat de lamp 3 keer knippert.
  5. De lamp is nu succesvol gereset.

Wat is Hue dynamisch?

Ook worden er dagelijks nieuwe, dynamische scenes of experiences toegevoegd, kun je het licht laten reageren op geluid en kun je zelfs de camera van je smartphone (of computer) op je televisie richting waarna de Hue-lampen meekleuren met wat er op televisie gebeurt.

Waarom werkt Hue niet?

Het wil wel eens gebeuren dat een Philips hue lamp niet naar behoren werkt. Het is dan verstandig om de smart lamp te resetten. Er zijn een aantal mogelijkheden om dit te doen, maar de meest betrouwbare is de harde reset met een dimmer switch.