Welke ventilator werkt het beste?

Welke ventilator werkt het beste?

Ventilator top 5

Ventilator top 5
# Product Aantal standen
1 Bestron DFA30 De beste vloerventilator 3
2 Solis Easy Breezy 757 De beste torenventilator voor je slaapkamer 3
3 Dyson AM07 De beste stille ventilator 10

Wat is een SpeedComfort?

In het kort zijn SpeedComforts ventilatoren die je radiator ondersteunen met het verwarmen van je woning. Dat doen ze door de warme lucht uit je ventilator door de woning te blazen. Hierdoor kan er energie bespaard worden en zal je woning sneller en efficiënter verwarmd worden. Lees alles over SpeedComfort.

Hoe laag zet je de verwarming nachts?

Als u slaapt, hoeft u de verwarming niet zomaar te laten branden. Zet daarom de thermostaat ’s avonds terug naar 15 graden Celsius. Dat is de perfecte temperatuur voor een huis in rust. Dat scheelt u tot wel 80 euro per jaar op de stookkosten!

Hoeveel Speedcomforts nodig?

– Houd er rekening mee, dat je gemiddeld 50 cm lengte nodig hebt voor het plaatsten van een SpeedComfort. Op een radiator/convector van 1.60m kan je er dus drie kwijt. Je kan tot wel 20 SpeedComfort’s doorverbinden, gebruik makend van één adapter. In de webwinkel vind je Uitbreidingssets.

1. Beste ventilator 2022

Columns two Negen
1. Tristar VE-5951 9. Honeywell HY254E4
Beste prijs € 59,90 € 88,99
Aantal snelheden 3 5
BEKIJKEN BEKIJKEN

Wat is de beste ventilator 2020?

Deze Duux uit 2020 is uit 308 reviews beoordeeld met een 9,1 uit 10. Hiermee is het één van de best beoordeelde staande ventilatoren van 2022. Hij is er in twee kleuren: wit en zwart. De Duux Whisper kun je eenvoudig met de afstandsbediening besturen.

Waarom torenventilator?

Dankzij het ontwerp nemen torenventilatoren weinig ruimte in. Ze hebben meestal een moderne stijl, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte bij jou thuis of op kantoor. Bovendien maken ze in de meeste gevallen nauwelijks geluid tijdens het gebruik. Torenventilatoren zijn niet voor niets erg populaire producten.

Kan een ventilator koelen?

Een ventilator koelt niet, maar heeft wel een verkoelend effect. Hij brengt de gevoelstemperatuur omlaag doordat hij lucht in beweging brengt. Vergelijk het met een warme, zomerse dag waarop er een windje staat. Dan voelt het koeler dan wanneer het windstil is, terwijl de temperatuur hetzelfde is.

Waar moet je op letten als je een ventilator koopt?

Naast de blaasrichting van de ventilator zijn er een aantal andere zaken die belangrijk zijn bij het uitzoeken van een ventilator.

  • Vermogen: hoe hoger het wattage, hoe harder de ventilator kan blazen.
  • Snelheid: de ventilatoren kun je instellen op verschillende snelheden.