Kan je een zwembad op tegels zetten?

Kan je een zwembad op tegels zetten?

Het is geen enkel probleem om je zwembad op een terras, gemaakt van beton of tegels, te zetten. Zorg er ook hier weer voor om altijd de plek waar je het zwembad wilt neerzetten goed schoon te vegen. Dit voorkomt dat er steentjes of andere scherpe items liggen die je zwembad kapot kunnen maken.

Hoeveel Intex vloertegels nodig?

Afmeting zwembad. Sets Zwembad ondertegels nodig. Aantal m2.
Ø 240 cm 4 8
Ø 360 cm 8 16
Ø 420 cm 10 20
Ø 450 cm 10 22

Waarom tegels onder zwembad?

Ondertapijt voor zwembad is een schimmelwerende en dempende zwembad ondervloer. Het ondertapijt voor zwembad zorgt ervoor dat je bad beschermt wordt tegen oneffenheden en scherpe tegels. Daardoor verleng je de levensduur van je zwembad door ondertapijt voor zwembad te gebruiken.

Wat kan ik onder mijn zwembad leggen?

Om schade aan het zwembad en de grond te voorkomen kan er een ondergrond onder het zwembad worden gelegd. Er zijn 4 soorten ondergrond waar je uit kunt kiezen: Grondzeil. Vloertegels….

  • Vloertegels. Voor een Intex zwembad zijn vloertegels een zeer gebruiksvriendelijke keuze.
  • Intex grondzeil.
  • Bodemvilt.
  • Bodem- en wandvilt.

Welke tegels onder zwembad?

Waarom grondzeil onder zwembad?

Het zeil zorgt ervoor dat de bodem van het zwembad beschermt wordt. Bovendien zorgt dit grondzeil ervoor dat de grond onder het zwembad beschermt blijft tegen water dat over de rand van het zwembad slaat.

Wat kun je het beste onder een zwembad leggen?

Er zijn veel verschillende soorten zwembad ondervloer te kiezen zoals; grondzeil, ondertapijt, foam tegels en kunstgras. Om de zwembad ondervloer te kiezen, kijk je eerst naar het soort ondergrond; gras, bestrating, grind, zand of aarde.